De bedste streamingtjenester: Sammenligning af Netflix, HBO Max, Peacock og meget mere

Video on demand-tjenester er en white-label-løsning, der kan tilpasses fuldt ud og er klar til brug. Appellen af tv-streamingtjenester er indlysende – i stedet for at beskyde en biografbillet tilbyder de en ‘alt-du-kan-spise’ buffet med indhold at se online. I stedet for at virksomheden tilbyder fem hundrede kanaler, vil de tilbyde, uanset hvor mange streamingtjenester der er. Forbrugerne er ikke på nippet til at annullere deres tjenester direkte, men snarere at se på de tjenester, de har i øjeblikket, overvejer at afmelde nogle, og abonnere på andre. Markedet oplever et boom i forbrugernes interesse, som flere og flere mennesker er at skære ledningen og ser til disse streaming-tjenester til at levere deres underholdning. Uanset om du ønsker at drage fordel af Hulus billigere pris, eller du er i stand til at bruge lidt mere for at få adgang til live-tv, har du flere streamingmuligheder end nogensinde. Du kan få adgang til denne tjeneste på en række enheder: en PlayStation 3- eller 4-konsol, et Amazon Fire TV, Apple TV eller en tablet, computer eller smartphone.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg rangerede HBO Max et “stop” så ofte, fordi tjenesten for meget af sin korte historie ikke har været tilgængelig for omkring halvdelen af streaming seere – dem, der bruger Roku og Amazon Fire TV streamingenheder samt Comcasts Xfinity X1-system. I stedet for at bruge det offentlige internet, det er også normalt at bruge karriere multiprotokol label skifte skyer som den vigtigste transport for site-to-site VPN’er. Netflix planer starter ved $ 8,99 for Basic plan (streaming på 1 skærm ad gangen i SD kun), $ 12,99 for Standard plan (2 skærme ad gangen i HD) eller $ 15,99 for Premium plan (4 skærme ad gangen i Ultra HD).

Disney og NBC annoncerede for nylig planer om også at lancere deres egne streamingtjenester i de kommende måneder. Det er, hvad Vizio kalder sin gratis streaming tv-tjeneste, som er drevet af Pluto TV. AT &T fortsætter med at investere flere penge i, hvad der allerede er en meget populær service, da den forsøger at trække i endnu flere brugere. Brugere får adgang til lokale broadcast-kanaler samt kabelfavoritter som Disney Channel, ESPN, AMC og HGTV. Spotify er blandt de bedste til streaming af musikafspilningslister, der tilbyder brugerne hundreder af forskellige afspilningslister, der kan variere efter kunstner, genre og mere. Selvom du har adgang til hundredvis af kanaler, er virkeligheden, at de fleste mennesker ikke ser mere end 20 kanaler i gennemsnit. En anden gratis service med en lignende monetarisering metode som Crackle og Tubi TV (annoncer), Popcornflix giver hundredvis af tv-shows og film til ivrige ledning-cutters, der ønsker at spare penge.

Denne metode hjælper med at få os en bedre service til at se tv, da det giver os glat, høj opløsning, lag-fri billede og fantastisk lydkvalitet. Sling TV starter ved $ 30 / måned for en live tv-streamingtjeneste. Statistikker viser, at ledningsskæring næsten fordobledes fra 2017-2018, og den nylige Sky is Rising-rapport beskriver væksten og succesen for mange streamingplatforme på underholdningsmarkedet. En interessant artikel af Sarah Perez viser, streaming guide (https://gobredbaand.dk/wiki/streaming/) hvordan pandemien accelererede ledningsskæring. Det er også gratis, selvom du har mulighed for at påtage dig et af Premium-niveauerne. Hvis du allerede har Amazon Prime, kan du allerede se denne streamingtjeneste! Peacock er gratis at se med reklamer – intet kreditkort kræves! Uanset hvad accepterer TunnelBear betaling via kreditkort og Bitcoin.