Latter er bedste medicin – sjove videoer kan bidrage til at genoprette latter

Har du mistet evnen til at smile, og grine og være glade?

I de sidste mange år har mange mennesker en grund til at smile og være glad på grund af deres investeringer. Med den brølende super bull rally på kortene i aktiemarkederne har mange investorer verden over al mulig grund til at smile og være tilfreds med måde deres aktiekurserne gik, fordi den eneste retning lager priser var på vej op. Men når sub prime realkreditlån markedet faldt, og boliger investorer kunne ikke servicere deres lån, mange amerikanere har mistet deres evne til at smile. Milliarder af dollars var tørres af aktiemarkederne, futuresmarkeder og forex markeder. I stedet for et smil, der var en ånd af tyngde, i stedet for latter, der var en dyb følelse af undergang og smerte.

Har du mistet evnen til at smile og grine og være glade?

Det er en udviklende tendens at forfølgelsen af at rejse en familie og udøvelse af selvstændig bedrift, de fleste forældre arbejder og er indkomster. Hvis du er en mor, føler du det enorme pres fra forsøger at klare med arbejde og med kravene, som de små børn i hjemmet og i skolen. I travle jag i dagligdagen, har du mistet denne evne til at smile og nyde et godt grin?

Nogle gange er det ikke omstændigheder alene der gør os til live gennem livet uden evnen til at se tingene i et klarere lys og nyde et øjeblik af latter.

For nylig har læst jeg i aviserne, at der er næppe en kvindelig tv-personlighed, der ville gøre det til programmet skønhed af enhver etablerede fjernsyn, hvis hun er over 50 år, medmindre hun har haft botox til at hjælpe hende med at opretholde en følelse af ungdommelige… men der kan stivner hendes udseende, og gør hende i stand til at vise en følelse af naturlig smil og latter. Jeg ved ikke, hvor sandt det er, vi kan i vores stræben efter en følelse af skønhed, mister vores evne til at smile og grine naturligt efter eget valg.

I stedet blev jeg slået af latter og gaiety magt hver søndag, hvor jeg observerede en meget gammel dame på kirken, der var tilsyneladende gennemsyret med evnen til at smile og grine. Hun ville have en grine i ansigtet, da hun begynder at danse omkring stolestader i kirken, vinker sin scraf i luften, uvidende om hvad er det som sker – og nyder sig selv. Alt, hvad hun vises var en følelse af glæde og frihed – frihed fra bekymringer i denne verden, når hun begyndte at miste sig selv i en dyb følelse af tilbedelse og latter.

Har vi brug for udløsere til at hjælpe os med at genvinde evnen til at smile og grine? Jo, det er ikke bare mad, der er krydderiet af livet, men latter gør byrder lys.

Kig omkring dig overalt som du gå om dit arbejde i dag. Se skønhed og liv i tingene omkring dig. Se elsker i de begivenheder, der sker omkring dig, og husk at smile og grine. Gjorde noget mærkeligt og frygtelige sket for dagen for at gøre dig trist? Se på den lyse side af tingene og smile. Du vil finde den byrde lettere. Grine og hele verden vil grine med dig. Bare begynde at lære at grine ved bevidst at se komedie videoer og sjove film og ser den lysere side af tingene for hver hændelse, der opstår i dit liv dagligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.