Forståelse af vilkårene for et lån

Hvad er betingelserne for lånet?

Selv hvis lånet er for 10.000 eller 20.000, kan betingelserne for et lån gøre en stor forskel. Vilkår for et lån kan omfatte følgende:

Rente

Renten på personlige lån fastsættes ofte af den bank eller kreditforening, hvor pengene er lånt. Banken eller kreditunionen vil fastsætte en målrente samt andre faktorer, såsom det beløb, som renten vil justere, låneperioden og eventuelle løbende gebyrer. Disse gebyrer er kendt som point, og med nogle lån produkter, såsom hjem lånekapital eller cash-out refinansiering, kan du nødt til at betale point. Mens et kreditkort ikke har sådanne gebyrer eller omkostninger, vil de fleste kreditkort opkræve point, der starter ved mindre end en dollar per opkrævet dollar. Når du overvejer et personligt lån, skal du sørge for at studere vilkårene for lånet.

variabler, der påvirker renten:

Markeder fulde af variabler og mekanismer, der regulerer renten. Bankerne kan hæve, sænke eller falde satser på dette tidspunkt baseret på en række faktorer. Blandt de faktorer, som bankerne kan overveje, når de hæver renten, er: økonomi, inflation, kreditkvalitet, likviditet, fortjenstmargen, rentabilitet og cash flow. Men thereâ € ™s så meget variabler, der kan påvirke satser, at det kan være svært for en bank at træffe en beslutning på nuværende tidspunkt. De fleste banker har en variabel rente realkreditlån, der er baseret på en særlig flygtig pant fra den finansielle institution, der har udstedt pant. Disse realkreditlån har en højere sats end en traditionel 30-årig fastforrentet realkreditlån og kan stige hver måned, selv når økonomien er træg. Hvis du er interesseret i en af disse realkreditlån, skal du sørge for at undersøge vilkårene for lånet omhyggeligt og spørge om effekter på tidspunktet for dit lån.

overarbejde, nedsættes lånets løbetid.

Nogle gange kan lånets løbetid forkortes, kaldet et ballonlån, på bankens øverste ledelsesniveau. Når et lån kaldes en ballon lån, betyder det, at låntageren er forpligtet til ved lov, til at betale hovedstolen og alle de renter, der er optjent siden begyndelsen af lånet. Hvis ballonen betaling ikke er foretaget, indehaveren af lånet har ret til at tage i besiddelse af den ejendom, der anvendes til at sikre lånet.

Administrators magt:

Når et lån er i misligholdelse, en administrator får beføjelse til at sælge enhver pantsatte ejendom af låntageren, som et lån eller en pant er blevet sikret, og foretage eventuelle nødvendige udlodninger til modtageren af lånet. Beføjelsen til at sælge kan være afhængig af egenkapital eller ej. Hvis der er egenkapital i ejendommen, vil administratoren sandsynligvis udøve salgsmagten. Hvis der ikke er egenkapital i ejendommen, har kurator kun beføjelse til at sælge fast ejendom, hvis der ikke er nogen anden sikkerhed, eller i tilfælde af en juridisk dom, en eksekutor af den afdøde. Hvis der ikke er andre tilgængelige sikkerhedsstillelser, kan dokumenter som f.eks. I tilfælde af en retsafgørelse kan vurdering eller warrants anvendes. Når et sikret lån bliver i misligholdelse, kan en administrator sælge den sikkerhed, som lånet giver tilsagn om for at opfylde misligholdelsen.

Renter:

I variabel rente realkreditlån, varierer renten. Når renten stiger, stiger betalingerne for realkreditlånet. Når renten falder, falder de månedlige betalinger. Renten er den rente, der opkræves for at låne penge og er specificeret i den udstedte obligation for at rejse penge til denne obligation. Renten er generelt angivet som en årlig rente, men kan vises som et gennemsnit over en given periode, og nogle gange beregnes den ved at gange en vis procentdel af en basisrentesats, såsom den primære rente, med en anden procentdel.

Saldooverførselsgebyrer:

Balanceoverførselskort har ofte belønningsprogrammer. Lad os sige, at du har en saldo på $ 1.000 på et kort med en 19% rente og ønsker at overføre til et kort, som har en 0% introduktionsrente og ingen årlige gebyrer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.