Skal du købe nu og betale senere?

Onlinekøb kan finansieres ved hjælp af udtryk som “køb nu, betal senere.” Nogle platforme tilbyder afdragslån med 0% rente på salgsstedet, men det er ikke en garanti. At betale for sent kan resultere i, at du betaler mere, end hvis du betalte kontant. Du skal også betale for disse tjenester på forhånd. Her er nogle eksempler.

Det er populært at købe nu og betale senere, fordi det gør det enklere at betale for dine køb senere. Selvom denne betalingsmetode ikke er ny, har den oplevet en masse popularitet under den nylige recession. De fleste større detailhandlere tilbyder nu køb nu, betal senere planer. Din økonomiske situation vil afgøre, om du bruger disse planer eller ej. Du kan i de fleste tilfælde bruge dem til at foretage flere køb.

Du kan opdele omkostningerne ved dit køb med køb med faktura nu og da. Når du tjekker ud, forfalder din første betaling. Resten af betalingerne faktureres til enten dine kredit- eller betalingskort over tid. Selvom de fleste planer ikke har nogen interesse, kan du blive opkrævet forsinkede gebyrer, hvis du ikke kan foretage betalingerne. Du kan bruge denne metode til at købe nu og betale senere for rejser eller sundhedspleje.

Muligheden for at beholde dine kreditkortpoint er en anden fordel ved Køb nu og betal senere. Disse tjenester er nyttige for dem, der ikke har råd til store indkøb fuldt ud. Disse programmer tilbyder forbrugerne et alternativ til en kreditgrænse, fordi de er fleksible. Disse tjenester har dog deres ulemper. En Køb nu, Betal senere-tjeneste er mere tilbøjelig til at få forbrugerne til at betale mere, end de planlagde.

Center for Ansvarligt Udlån er en fortalergruppe for ansvarlig udlån. I december 2014 skrev de til Consumer Financial Protection Bureau og sagde, at køb nu-betal senere apps skal opfylde minimumsstandarder. De har ikke tilladelse til at gennemgå en forbrugers kredithistorik, afgøre, om de kan tilbagebetale gælden eller sørge for tvistbilæggelse. Hvis de ikke gør det, kan du ringe til deres kundeservice hotline og anmode om et erstatningskreditkort.

En anden mulighed er Bekræft. Denne service gør det nemt at betale online. Bekræft betalinger accepteres af mange detailhandlere. Denne service tilbydes også af andre virksomheder. Klarna har i øjeblikket over 11 millioner brugere. Nogle tilbyder fleksible betalingsmuligheder gennem Afterpay eller Klarna. Men ikke alle køb nu / betal senere tjenester er rigtige for enhver forbruger. Der er flere ting, du bør vide, før du køber et produkt.