bil forsikring hvordan kan jeg lavere mine præmier?

I løbet af de sidste par år, har den gennemsnitlige bil forsikringspræmie stort set været på en stand still. Grunden er priskonkurrence. Der er nu over 100 bil forsikring virksomheder kæmper for din virksomhed og konkurrencen er hård. Der er altid gode tilbud at finde som virksomheder skære deres præmier at tiltrække bilister i håb om du vil forblive loyale og stick med dem i følgende år. Faktisk forny hvert år, 23% af os vores motorkøretøjsforsikring hos vores eksisterende forsikringsselskab.

Men i de seneste år internettet har skabt en revolution i markedsføring af bil forsikring. Det gør shopping så let uden at skulle gøre masser af telefonopkald og uden at bruge tid threading dig selv gennem de automatiserede telefonsystemer elsket af så mange callcentre.

Men du ville være klogt at huske på, at den laveste premium ikke er altid bedst. For eksempel, har nogle forsikringsselskaber for nylig skubbet op niveau af fordringer overskydende, du skal betale, da det hjælper dem til at give dig en meget lavere tilbud. Du bør også tjekke om en høflighed bil tilbydes, hvis din bil er i for reparation. Du kan også føle du vil juridiske forsikringsdækning og automatisk forruden udskiftning. En ulykke helpline kan også meget nyttigt i en nødsituation! Du bliver nødt til at telefonen mægler eller forsikringsselskab du tænker at håndtere for at tjek disse punkter.

17 top Tips

for billigere bilforsikringer

Få din online citater gennem bil forsikringsmæglere. Deres edb-systemer vil søge efter de bedste citater fra 40 eller flere bil forsikringsselskaber og spare masser af tid. Når du har fået deres billigste tilbud, ringe til dem at diskutere de relative fordele ved de billigste tilbud de fandt.

Garage bilen om natten. Forsikringsselskaber ved at en bil tilbage på vej om natten er langt mere sårbare over for tyveri og beskadigelse. Hvis du ikke har en garage, hvis det er muligt holde det på dit drev.

Opdatere skøn over din kilometertal hvert år. Hvis du har flyttet hjem eller ændret dit job kan du have kortere pendling rejser. Hvis ja, bør din præmier være mindre.

Din præmie kan blive påvirket af dit job. Udlejere, journalister og professionelle fodboldspillere at nævne et par stykker, alle betale mere! Gå til et job, der er en smule mere kedeligt! Revisorer og tjenestemænd betal mindre!

Giftes kunne spare penge på din bilforsikring, især hvis du er mand og under 30.

Hvis du er under 25 år, tilføje en ældre erfaren chauffør med en god •drivende post på din politik som en navngivet driver. Men lad ham blive for gammel! -præmier begynde at stige igen efter alder 60!

Overveje at betale en højere ulykke overskydende. Den gennemsnitlige overskydende er omkring £100. Hvis du er parat til at øge du fordringer overskydende, vil din præmie falde betydeligt.

Hvis du har billige eller gamle bil, kan du overveje at købe bare 3 rd part dækker. Få citater til 3 rd part og omfattende forsikring og afveje besparelser.

Er du i alderen mellem 18 og 21? Derefter overveje pay as you go forsikring. Norwich Union har for nylig indført den første pay as you go-forsikringspolice, som debiterer dig præcis for miles du drive. Det også afgifter mere for miles du køre mellem 11 og 6 om natten. Systemet virker gennem en Global Positioning System, som er monteret på din bil for en off gebyr af £199. GPS black boks fortæller Norwich Union hvor mange miles bilen er blevet kørt, og de sender dig en månedlig faktura.

En ny driver? Fikse op din drivende teknik ved at tage nogle flere køretimer. Nye drivere kan skråstreg deres forsikringsudgifter med 35% ved at passere Plus lektioner. Disse give dig ekstra træning for kørsel i myldretiden trafik, motorvej kørsel og natkørsel. Lektioner koste mellem £15 og £30 per time. (). Du kan også reducere din præmie, hvis du har taget et kursus med Institute for Advanced bilisterne ().

Købe en ny bil? Så tjek den forsikringsgruppe før du køber. Biler falder ind under en af 20 forsikringskoncerner med 1 er den billigste og 20 den dyreste. Hvis den foreslåede forsikringspræmie er for høj, valgte en bil, der er i en lavere gruppe.

Høj spec og ydeevne biler tiltrække tyve og er dyrere at reparere – så de altid koste mere at forsikre. Overveje noget med lidt mindre voroom!

Det er hårdt, vi kender, men prøv hårdt for ikke at fremskynde! De fleste forsikringsselskaber vil ignorere en fast sanktion fint men får mere og din præmie vil stige.

Fik 4 eller flere år ingen krav rabat? Betale de ekstra få rabatten beskyttet.

Passe et satellitbaseret navigationssystem. Nogle forsikringsselskaber har bemærket der sad nav nedskæringer ulykkesfrekvensen ved at lade drivere koncentrere sig om vejen. Forsikringsselskaber vil snart give rabatter, hvis du har det monteret.

Få en motor startspærre eller alarm monteret. Det kan spare dig mellem 5-8%.

Fik mere end én bil i hjemmet? Nogle forsikringsselskaber vil give en rabat for forsikre dem alle i én politik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.